ADW Accountants Nijkerk

ADW Accountants Nijkerk is als accountant en belastingadviseur al weer meer dan 10 jaar gevestigd in Nijkerk en heeft niet alleen klanten in o.a. Nijkerk, Nijkerkerveen, Putten, Hoevelaken,  Zwartebroek, Barneveld, Amersfoort, Baarn, Bussum, Utrecht en Amsterdam, maar zelfs verspreid door het hele land.

Ons dynamische accountantskantoor is laagdrempelig en de medewerkers hebben informele lijnen met hun klanten.  Ze staan voor heldere communicatie en duidelijke adviezen. De huidige maatschappij vraagt om vooruitdenken, snel schakelen en niet blijven hangen in oude patronen. Als u altijd blijft doen wat u deed, zult u altijd hetzelfde blijven krijgen.

Bent u op zoek naar een creatieve accountant of belastingadviseur die optimale oplossingen voor u zoekt en voor u door het vuur durft te gaan neem dan contact met ons op. Onze accountants en belastingadviseurs hebben lef en ambitie, denken in mogelijkheden en adviseren graag proactief. Ze vinden het een sport om met vindingrijke adviezen te komen die belasting besparen of weten uw administratie zodanig in te richten dat u een optimaal inzicht heeft met zo min mogelijke moeite.

Een accountant bij ADW heeft optimale kennis van online boekhouden en kan u daarnaast door het woud aan regels te leiden. Naast online boekhouden kunt u bij ADW Accountants ook prima terecht voor:

Jaarrekeningen

Accountantscontrole

Belastingadvies

Bedrijfsadvies

Personeels- en salarisadministratie

Als accountant stellen wij uw jaarrekening samen onder de voor accountants geldende Standaard 4410, "Samenstellingsopdrachten". Wij voeren onze opdracht professioneel, vakbekwaam en zorgvuldig, integer en objectief uit. Uiteraard gaan wij hierbij vertrouwelijk om met uw gegevens.

Geen cent teveel is een sport voor iedere belastingadviseur bij ADW Accountants. Ze nemen de verantwoordelijkheid voor uw aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting, ze voeren voor u desnoods bezwaar- en beroepsprocedures, met maar één doel voor ogen, dat u zo min mogelijk belasting hoeft te betalen. Ze signaleren nieuwe ontwikkelingen en weten deze op innovatieve wijze om te zetten in creatieve adviezen.

Wilt u meer informatie over welke diensten een accountant of belastingadviseur bij ADW Accountants in Nijkerk u kan bieden?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

 

Telefoonnummer

033 245 11 00

E-mail

nijkerk@adw-accountants.nl

Adres

Melkrijder 19, Postbus 1113

3860 BC Nijkerk

KvK

39073341