Klanten aan het woord

Nick Steenland en Bart van Leeuwen van Leakserv B.V.

 

Bij Leakserv richten wij ons op het verwijderen van illegaal materiaal op het internet. Van zaken die de boekhouding aan gaan willen wij, zoals de meeste ondernemers, zo min mogelijk last hebben.

 Na een slechte ervaring in het verleden zijn wij op zoek gegaan naar een nieuw accountantskantoor. Betrouwbaarheid, accuraat omgaan met gegevens en bereikbaarheid zijn voor ons erg belangrijk, al snel bleek dat wij dit in ADW gevonden hebben. Naast voorgaande is het ook gezellig als de accountant langs komt, wat een prettige bijkomstigheid is.

 In het verleden werd door een andere partij alles nog op papier gedaan, inmiddels zijn we volledig gedigitaliseerd, iets wat ons als online bedrijf uiteraard vrolijk stemt en het is nog beter voor het milieu ook.

ADW gaat mee in de tijd, zij innoveren en houden nieuwe ontwikkelingen in de gaten, deze worden ook met ons gedeeld. Over de proactieve houding van ADW zijn wij dan ook zeer te spreken.

 

 

 

Chris van Beem, ATZO-Projects te Nijkerk

 

ATZO Projects, Creatieve Bouwers is partner in het (her) inrichten van werk- en verblijfomgevingen. Van ontwerp tot realisatie.

Wij richten ons op retail, restaurants, horeca, hotels en kantoren. Wij leveren interieuroplossingen van vloer tot en met plafond en alles wat zich daartussen bevind.

Van maatwerk ontvangstbalies tot volledige hotelkamers: Van elk project maken we iets unieks. Voor ADW hebben wij de herinrichting accountantskantoor 3.0 tot volle tevredenheid van ADW Accountants mogen verzorgen.

Het is onze passie om de optimale sfeer en beleving te creëren voor elke omgeving, waar uw personeel, klanten en gast zich prettig voelen.

We hebben gekozen voor ADW Accountants vanwege het contact met één van de directieleden, de goede prijs/kwaliteitverhouding in combinatie met het prettig persoonlijk contact met ook de andere medewerkers. Als toegevoegde waarde van ADW Accountants ervaren we het goede advies en kwaliteit van het afgeleverde werk. Het goed op de hoogte zijn van de continue verandering van regels en wetgeving en het meedenken in oplossingen. De oplossingen die zijn aangedragen zijn adequaat en klantgericht.

Anita Meijer, Global Talk

 

Een overname heeft begeleiding nodig

Als je wordt benaderd door bedrijven om overgenomen te worden, dan komt er veel op je af.

Terecht wordt er gesproken over een rollercoaster. Een traject waar je als ondernemer weinig ervaring mee hebt en waarin je drastische keuzes moet maken, zakelijk én emotioneel.

Waan je je in de eerste fase nog op een roze wolk en zie je voornamelijk de voordelen, langzamerhand komt ook de onzekerheid om de deur kijken. Doe je er wel goed aan om je over te laten nemen? Ben je niet veel meer waard dan het bod wat de kopende partij voorstelt? Wat ga je doen ná de koop? Hoe ziet je leven er dan uit?

Al in een vroeg stadium hebben we hulp ingeroepen van ADW Accountants. We hadden iemand nodig om onze (financiële) positie helder te hebben. Maar ook om verschillende scenario’s tegen elkaar af te wegen. De voor- en nadelen, duidelijk en met een gezonde afstand van het bedrijf dat jij, als verkopende partij, al die jaren hebt gekoesterd.

Een eyeopener was het moment dat we bij ADW in Harderwijk binnenstapten en de vraag werd gesteld: “en wat gaan jullie straks doen als het bedrijf is verkocht? “ Dat was hét moment dat we ons realiseerden dat het bedrijf dan écht niet meer van ons zou zijn, terwijl je er, juist met een overname, zo druk mee bezig bent.

Samen met ADW hebben we alle mitsen en maren besproken en een strategie bedacht. Dat geeft rust! Het feit dat je altijd contact op kunt nemen voor feedback en een luisterend oor. Maar ook tijdens het Due Diligence onderzoek werden er adequaat cijfers en gegevens aangeleverd. Die persoonlijke benadering heeft er voor gezorgd dat wij ons gesteund voelden tijdens het proces én dat wij een mooie overeenkomst hebben kunnen ondertekenen. Maar, nog belangrijker dan de overeenkomst, hebben we met volle overtuiging het bedrijf verkocht en hebben we een mooie toekomst kunnen uitstippelen, waarin ADW Accountants weer een belangrijke rol speelt.

H.H. (Harm) Gerssen, Gerssen Interim Management & Advies te Zeewolde

 

Op 60 jarige leeftijd, na een lange periode van leidinggevende functies in het bedrijfsleven en door mijn politieke interesse ook nog een periode als wethouder in de gemeente Zeewolde actief te zijn geweest, besloot ik mijn eigen onderneming in het leven te roepen. Al snel kwam ik er achter dat je dat zonder goede administratieve back-ground niet goed kon uitvoeren.

Na eerst een slechte ervaring bij een ander kantoor, ging ik op zoek naar een andere accountant. Via een goed gesprek, na een bijeenkomst van de Bedrijfskring, vond ik aansluiting bij ADW Accountants. Al snel bleek dat ik in een situatie beland was van meedenken en oplossingen aandragen, waarbij steeds weer uitgegaan wordt van een zo goed