Sfeer en cultuur

ADW Accountants is een dynamisch accountantskantoor dat opvalt door de wijze van (samen)werken en opstellen in de markt: anders dan anderen!

Binnen onze drie vestigingen werken ruim 20 medewerkers samen in een informele en ongedwongen sfeer, waarbij alle ruimte wordt gegeven om jezelf te ontwikkelen.

Wij willen dat klanten zich bij ons thuis voelen door een persoonlijke benadering en betrokkenheid bij hun onderneming. Bij ons staat de mens achter de cijfers centraal. Wij verwachten van je dat je kunt meedenken met onze klanten en kunt inspelen op trends en ontwikkelingen die voor hen van belang zijn. Hoe beter je je in de klant kunt verplaatsen, hoe beter je hem of haar van dienst kunt zijn. En niet geheel onbelangrijk hoe meer voldoening en plezier je uit je werk kunt halen.

Onze kantoren kenmerken zich door ruime werkplekken en veel kunst. Kunst is een belangrijke bron van creativiteit en inspiratie en stelt de geest open voor innovatieve oplossingen. Wij geloven dan ook niet in "cleane" werkplekken om alleen werk te kunnen doen zonder enige afleiding. Wij investeren dan ook in prettige werkomgevingen waarin medewerkers zich gelukkig voelen en zetten kunst in als bron van inspiratie, creativiteit en innovatie en maken mede daarom het verschil in dienstverlening. Van kunst worden we meer ontspannen en verdwijnt stress, zelfs kansen op een burn-out worden aanzienlijk verminderd. De kunstwerken op ons kantoor van o.a. Herman Brood, Roel Walta, Ad Verstijnen, Gena, Ad van Hassel, Jan Cremer, Peter Liu, Lizong Hui, Li Bin, Wendy Brauckman, Lee Cole, Hans van den Berg en vele andere kunstenaars dragen bij aan onze prettige bedrijfscultuur. Dit laatste gecombineerd met de goede reputatie van ons kantoor en een gezonde werk/privé-balans voor onze medewerkers maakt dat wij in 30 jaar uitgegroeid zijn tot een succesvol accountantskantoor in Midden Nederland.

 

 

ADW Accountants is altijd in ontwikkeling en we groeien gestaag door.

Op onze beurt willen wij dat onze medewerkers hun vaardigheden optimaal kunnen ontplooien en ontwikkelen.

Dit proberen wij te bereiken door een ongedwongen werksfeer te creëren waarbinnen medewerkers zich op geheel eigen wijze kunnen ontwikkelen en hun ambities kunnen waarmaken.

Ook sportief doen we met enige regelmaat met een team (al dan niet met relaties) mee aan evenementen zoals bijvoorbeeld de Mudrun, Dam tot Damloop en de Venloop. 

Daarnaast organiseren we met regelmaat leuke personeelsactiviteiten en hebben we wekelijks een personal trainer van Fitgeheim om ons in onze eigen fitnessruimte in conditie te houden.

 

Mudrun Biddinghuizen 2023

 

 

Personeelsuitje oktober 2023

 

 

 

 Bowlen ADW Accountants

 

 

Teambuilding ADW Accountants

 

 

 

 BBQ's ADW Accountants

 

 

 ADW Accountants 25 jaar!

 

 

 

Dam tot Damloop

 

 

 

 

Daarnaast investeren wij in kwaliteit, zoals:

  • Opleiden (PE) medewerkers
  • Klantgericht denken
  • Prettige werkomgeving
  • Fantastische collega's
  • Intern stelsel van kwaliteitsbeheersing
  • Goede ICT oplossingen w.o. digitale werkomgeving
  • Ruimte geven voor persoonlijke ontwikkeling

Binnen onze prettige werkomgeving bepaal je zelf je eigen toekomst en niet onbelangrijk, naar welk vakgebied je voorkeur uitgaat. Spreekt jou dit aan? Dan komen we graag met je in contact voor een geheel vrijblijvend gesprek om te kijken of jouw ambities bij ADW Accountants ontplooid kunnen worden op één van onze drie vestigingen.

Wil je direct solliciteren? Bekijk dan onze vacatures.